Produkty pro iberský gauzón (17)

Středomořská směs

Středomořská směs

Aubergine, olivy, rajčata a papriky tvoří tuto směs, která dodává typičnost vašim omáčkám, masovým náplním, vařeným rybám, terinám a dalším kulinářským přípravám. Colin-Složení Ref:60159402 Hlavní složky: Rajčata, papriky, olivy, aubergine Seznam přísad: Rajčata, papriky, olivy, aubergine Tepelná úprava: Ne Indikativní dávkování: 2 až 5 % Barva a vzhled: Bílá, červená, zelená a černá Balení: Sáček 20 kg Paletizace: Evropská paleta 500 kg
Chorizo

Chorizo

Náš chorizo U vám ukáže všechny barvy! Mírně pikantní chuť a jemná textura. S jeho krásnou oranžovou barvou a chutěmi caliente se ho nebudete moci nabažit! Malé +: Chorizo U se skvěle hodí k dobrému plnému červenému vínu, které umocní všechny jeho chutě! Jak pro přidání pikantnosti k vašim aperitivům, tak do vašich hlavních jídel! UGS:2200063000000 Hmotnost:0,300kg Upřesnění ohledně hmotnosti: Produkt podléhající vysychání Složení: Vepřové maso původ Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal: 1141 KJ / 274 Kcal Tuky: 17,30g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK): 6,74g Sacharidy: 1,80g Z toho cukry: 1,20g Bílkoviny: 27,60g Sůl: 4,61g Alergeny: surovina týkající se: koření Alergeny: mléko: surovina týkající se: koření
Divoké prase

Divoké prase

Tradiční terina z divočáka v 90g Jean Brunet
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Cordilina

Cordilina

Rostliny Cordyline, také známé jako Dracaena Indivisa, jsou rodem trvalek z čeledi Asparagaceae. Listy rostlin Cordyline jsou dlouhé, úzké a mohou se lišit v barvě v závislosti na druhu a odrůdě. Mohou být zelené, červené, purpurové nebo vícebarevné. Za vhodných podmínek mohou rostliny Cordyline produkovat malé voňavé květy ve tvaru hroznů. Po odkvětu mohou některé druhy Cordyline produkovat malé masité plody červené, černé nebo tmavě modré barvy. Tyto rostliny jsou ceněny pro své barevné listy a exotický vzhled a mohou být pěstovány jak uvnitř, tak venku, v závislosti na klimatických podmínkách a konkrétních odrůdách.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Z exkluzivního receptu vzniká u Delfino Battista pravé hříšné potěšení. Jsou vybírány nejlepší filety ančoviček, které jsou omotány kolem kapary a baleny jeden po druhém, pouze s přídavkem extra panenského olivového oleje.
Kreolská klobása

Kreolská klobása

Kreolská klobása je jedinečná portugalská klobása, kterou Monte Safira zdokonalila díky svému zaměření na kvalitu a tradici. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena směsí koření, což jí dodává bohatou a charakteristickou chuť, která je jak slaná, tak uspokojivá. Tradiční proces uzení přidává jedinečnou vůni, což z ní činí vynikající volbu pro ty, kteří hledají autentickou chuť Portugalska. Kreolská klobása od Monte Safira je ideální na grilování, do dušených pokrmů nebo k vychutnání samotné. Její výrazné chutě a vysoce kvalitní ingredience z ní činí univerzální přírůstek do jakéhokoli jídla, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Zažijte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s kreolskou klobásou od Monte Safira.
Bicolor Ciambellone

Bicolor Ciambellone

Dvoubarevný kroužkový koláč Cod:TFG014
Fantazie

Fantazie

Fantazie
Červené Víno Gravitace

Červené Víno Gravitace

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Montagny

Montagny

Světlé zlato se zeleno-stříbrnými odlesky. Květinové tóny (akácie, konvalinka) a ovocné tóny (hruška, bílá broskev, čerstvé hrozny). Čerstvé, bohaté, chuť je minerální s velmi krásným závěrem.
Cabanossy

Cabanossy

SLOŽENÍ: Vepřové maso a slanina, sůl, cukr, paprika, koření, stabilizátor E451, zvýrazňovač chuti E621, antioxidant E300, konzervant E250
Maso z Křepelky

Maso z Křepelky

Francouzská firma specializující se na chov křepelek ve Vogézách. Již téměř 50 let se tato rodinná firma zaměřuje na welfare zvířat a kvalitu. Křepelky se rodí, chovají, porážejí a zpracovávají přímo na místě. Používáme místní rostlinnou stravu. Naše know-how spočívá jak ve výběru zvířat, tak v dobrých chovatelských podmínkách. Prodáváme všechny naše čerstvé/mražené produkty ve Francii, Evropě a mimo ni.
Kampaň

Kampaň

Tradiční venkovní terina v 90g Jean Brunet
Kampaň

Kampaň

Krajová terina v 180g - Jean Brunet
Salpicão klobása

Salpicão klobása

Salpicão klobása je tradiční portugalská klobása, kterou Monte Safira vyrobil s precizností a péčí. Vyrobená z nejlepších domácích mas, tato klobása je ochucena jedinečnou směsí koření, která nabízí bohatou a chutnou chuť, jež je jak uspokojivá, tak nezapomenutelná. Tradiční proces uzení dodává charakteristickou vůni, což z ní činí nezbytnost pro každého, kdo hledá autentickou chuť Portugalska. Salpicão klobása od Monte Safira je ideální na grilování, přidání do dušených pokrmů nebo jako samostatná svačina. Její silné chutě a kvalitní ingredience z ní činí všestranný doplněk k jakémukoli jídlu, poskytující chuť Portugalska, která je jak autentická, tak uspokojivá. Objevte bohaté kulinářské dědictví Portugalska s Salpicão klobásou od Monte Safira.
Chistorra

Chistorra

SLOŽENÍ: Vepřová tvář, tuk, vepřová kůže a vepřová krev, sůl, mléčný protein, koření, zvýrazňovač chuti E621. Přírodní vepřové střevo. Může obsahovat stopy vajec a sóji.